lördag 14 februari 2009

Röja, röja, röja!!

Nu är det dags!! Vi har äntligen tagit tag i att röja ur vårt extrarum som mest tjänat som skräpförvaring sen vi flyttade in i somras. Eftersom bebis bestämde sig för att titta ut fem dagar innan flytten så blev det liksom aldrig läge att få nån större ordning på grejerna just då och sen har det bara blivit ståendes. Men nu har jag sågat isär möbler och rensat rejält därinne och det har blivit ett antal vändor till sortergården.

I det rummet ska vi nu ha vår gamla soffa, en tv, några bokhyllor och ett skrivbord. Bebis ska få en egen hörna i vardagsrummet där vi inreder barnvänligt så att han förhoppningsvis kommer gilla att leka där. Vi får väl se hur långt vi hinner/orkar.

Bebis har förresten gjort sin pulkapremiär idag. Det blev en liten tur i trädgården på förmiddagen. Tror dock att vi tyckte det var roligare än vad han gjorde :) Han såg mest skeptisk ut, lilla sötnosen.

Och, det bästa idag! En beställning reaböcker är gjord från AdLibris:

Matilda av Roald Dahl (engelska), Maisie Dobbs av Jacqueline Winspear, Skattsökaren av Jean-Marie Gustave Le Clézio, Revolutionary Road av Richard Yates, En god gärning av Kate Atkinson, Ge mig en dag till av Mitch Albom, Janne min vän av Peter Pohl och Fråga Malin av Malin Alfvén.

Jobbigt att jag måste vänta ända till den 24e februari för att få dem bara. Men men, billigt var det!

Inga kommentarer: