tisdag 21 februari 2012

Vår i luften

Vilket härligt väder det har varit idag! Här har vi haft strålande solsken och sisådär 6-7 plusgrader. Inte fy skam i februari! Vi har spenderat en del av dagen i Stadsparken. P har fått leka av sig lite, L har fått premiärgunga och jag själv har fått sitta en stund på en bänk och bara njutit av solskenet. Jag hoppas verkligen att detta väder håller i sig och att vi sett det sista av vintern för den här säsongen. Kanske är det lite för mycket att hoppas på men jag skulle verkligen inte sakna vintern det minsta om den vore över nu. Min ork har verkligen inte varit på topp under den här vintern men så fort solen och värmen kommer tillbaka så kommer energin också.

Imorgon ska vi besöka specialisttandläkaren. Man ska bedöma om lille L behöver en gomplatta. Det är ganska vanligt att barn med DS får en sådan för att främja munmotoriken. I vissa landsting är det standard men just där vi bor så får tandläkaren avgöra om man ska ha gomplatta eller inte. Vi får se vad de säger.

Nu ska vi försöka få P i säng så att jag kan slå mig ner i soffan och titta på mitt favvoprogram "Mot alla odds" Ha en trevlig kväll!

Inga kommentarer: