söndag 22 mars 2009

Mysig helg

Trots tidiga morgnar och svimningsanfall har vi haft en riktigt mysig helg. Vi har promenerat, gungat med bebis, ätit god mat, lekt och hunnit städa och tvätta lite. Ikväll hade vi mina föräldrar på visit. Fördelen med att gå upp riktigt tidigt är att man hinner med mycket under dagen. Efter några trötta morgontimmar brukar i alla fall jag piggna till rätt så bra.

Bebis verkade behöva släppa en del spänningar i fredags för nu efter affektanfallet har han varit väldigt glad och harmonisk. Den extrema mammigheten som han visat på sistone har inte varit närvarande i helgen. Nu har pappa dugt lika bra som mamma, skönt för oss båda. Till och med mormor och morfar fick hålla lite ikväll :)

Bebis har utvecklat en del nya intressen på sistone. Han gillar att bli jagad, då kryper han så fort han kan och skrattar jättehögt. Annat som är kul är att krypa ikapp med nån av oss mot en leksak som man kastat och ett av pappa mycket uppskattat intresse är att bebis gillar att dansa, helst till pappas musik. Sitter han i knät börjar han sparka med benen och vifta med armarna samtidigt som han studsar upp och ner i takt till musiken. Stänger man av så börjar han gråta. Han verkar just nu föredra techno, till pappas stora glädje och mammas förtret. Det blir nog till att lära om lite i veckan ;)

Nu: kvällsmat och sen sängen!

Inga kommentarer: