torsdag 2 april 2009

Mysig dag i solen

Idag fick vi besök. Min vän E och hennes lille charmtroll E var och hälsade på. Pojkarna busade lite hemma, vi åt lunch och sen gick vi ut i solen och värmen. Vi tog årets första utomhusfika och strosade runt lite på stan. Jättemysigt var det!!

Lille E är drygt tre månader äldre än bebis och man kan knappt föreställa sig att bebis kommer vara så stor om bara några månader. Lille E tultar omkring jättestadigt, säger "titta" mest hela tiden och känns sååå mycket större än bebis. Men snart är vi också där, med en liten som går omkring.

När Ex2 åkt hem gick jag och bebis ut igen, denna gång till parken. Bebis gungade lite och skrattade högt och ljudligt. Några gånger stannade jag upp gungan men då började han sparka med benen och protestera högljutt så då var det bara att sätta fart igen. Bestämd ung man det där :)

Tyvärr är han lite för bestämd ibland, särkskilt när han är trött. Ikväll blev han återigen så arg att han svimmade, denna gång på grund av att jag sa nej och tog bort handen när han kliade sig på magen (där han har eksem). Den här gången var det otäckt såklart men inte lika otäckt som förra gången, mest för att vi sett det förut. Det lustiga är att han bara en minut efter avsvimningen skrattade högt åt en leksak. Vadå humörsvängningar?!

Inga kommentarer: