fredag 29 maj 2009

Pollenallergi

Ja, allt tyder på att bebis har fått pollenallergi, i alla fall enligt bvc. För tre veckor sen blev han förkyld och sen har näsan aldrig slutat rinna. Dessutom kliar han mycket i ögonen och öronen och de senaste dagarna har det bara blivit värre och värre och kanske är det det som bidragit till att han varit så gnällig. Antagligen har han också lite ont i örat för bvc-sköterskan misstänkte att han hade lite vätska i örat. Alvedon har ju hjälpt hittills så vi får väl forstätta med det och avvakta till måndag när vi ska ringa barnmottagningen.

Ja, det var ju såklart inte bara tråkiga besked från bvc idag. Han har sen sist gått upp bra i vikt och hon tyckte också att han fått mycket bättre färg i ansiktet så järndropparna och hans ökade aptit har gett resultat. Det var ju skönt i alla fall.

Var på ett möte idag också på en liten friskola i Borås. Kommer bli kallad till en riktig intervju där snart som en av två sökande. Får väl hoppas att jag inte slutar tvåa där också. Men, om man ser det positivt så slog jag ju faktiskt ut 163 andra sökande till det andra jobbet så en endaste sökande att konkurrera med borde ju vara "a piece of cake" ;)

Inga kommentarer: